0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

"Rudočerná armáda": AC Milán domácí dres pro sezónu 2024-25

Přední globální sportovní značka PUMA dnes oficiálně představila nový domácí dres AC Milán pro sezónu 2024-25, který bezešvě propojuje slavnou historii "Rudočerné armády" s budoucností designu dresů.

Ve věčně módním Miláně nic nemůže lépe symbolizovat místní fotbalovou tradici než rudočerné pruhy, barvy symbolizující úspěch, vášeň a napjatý styl - od roku 1899 se rozšířily z hřišť na ulice.

Setkání červené a černé, pouto mezi fotbalem a domovem, klasické barvy zobrazující vizuální projev lidského genomu - to je esence milánského ducha. Představuje vášeň, která proudí žilami fanoušků jako krev, tradici předávanou z generace na generaci a je svědkem nespočetných velkolepých výkonů rudočerných válečníků v historii.

Nový domácí dres AC Milán je poctou 125leté slavné historii klubu. Dres má klasický rudočerný pruhovaný design s jednoduchým bílým lemováním u límce a rukávů. Na zadní straně dresu se objeví odznak 125. výročí, který bude viset na veškerém vybavení dodaném PUMA pro klub v této sezoně, ztělesňující design slučující tradici s moderností a věčný milánský duch. Další výrazný detail nového dresu je nápis "Social Club Institution" ("Sociální klubová instituce") uvnitř límce, symbolizující pevný závazek klubu ke společenským otázkám a zdůrazňující roli AC Milán jako sociokulturní instituce usilující o pozitivní společenskou změnu, což rezonuje s hodnotami klubu.

"Nový domácí dres AC Milán je svědectvím slavné tradice klubu a milánského ducha, který spojuje více než 500 milionů fanoušků po celém světě. Tento dres skutečně ztělesňuje vášeň, oddanost a inovativního ducha AC Milán. Jsme nadšeni, že představujeme tento výjimečný dres, který nejen symbolizuje náš závazek k fotbalu, ale také reprezentuje sociální roli klubu jako sociokulturní instituce," řekl vedoucí obchodní činnosti AC Milán Maikel Oettle.

"AC Milán není jen klub, ale symbol výkonnostního sportu na vrcholové úrovni. Snažíme se ho skloubit s inovacemi, designem a technikou. Nový domácí dres s klasickou rudočernou barvou a vizuálním projevem lidského genomu oslavuje, jak se láska k AC Milánu předává z generace na generaci. Navržený v milánském duchu a určený pro svět," doplnil Marco Mueller, starší vedoucí produktové řady týmového sportu PUMA. "Od sezony 24-25 budou fanouškovské dresy 35 klubů spolupracujících s PUMA, včetně AC Milán, poprvé vyrobené pomocí naší inovativní technologie RE:FIBRE s cílem vytvořit udržitelnější a oběhovější způsob výroby dresů."

Klíčem technologie RE:FIBRE je použití textilního odpadu jako primární suroviny pro výrobu nových textilií. Recyklované materiály lze znovu a znovu využívat, aniž by došlo ke zhoršení kvality, což z RE:FIBRE činí dlouhodobější řešení pro recyklaci odpadních polyesterových textilií.

Fanouškovský dres vhodný pro zápasy i každodenní nošení využívá inovativní recyklační technologii PUMA RE:FIBRE, která obsahuje minimálně 95% recyklovaného textilního odpadu. Tento dres je nejen módním prohlášením, ale také symbolem výkonného sportu a udržitelnosti - hodnoty důležité pro věrné fanoušky Milána.

Vedoucí obchodní činnosti AC Milán Maikel Oettle také sdílel své názory na program RE:FIBRE: "Prostřednictvím podpory programu RE:FIBRE usilujeme o vytvoření lepší budoucnosti pro příští generaci fanoušků a zdůraznění důležitosti udržitelnosti a našich hodnot na světové scéně."

Dres je nástrojem pro vyprávění a zaznamenávání těchto příběhů, který budou nosit hráči na San Siru a fanoušci po celém světě. Nový domácí dres AC Milán pro sezónu 2024-25 bude dostupný ve dvou verzích. Hráčská verze využívá špičkový technický materiál ULTRAWEAVE značky PUMA, který je výrazně lehčí a snižuje tření, což hráčům pomáhá dosahovat elitních výkonů na trávníku. Fanouškovská verze pak používá technologii odvoduDry-CELL a je vyrobena z inovativní recyklované technologie PUMA RE:FIBRE.

Nový domácí dres AC Milán se poprvé objeví v posledním kole této sezóny v domácím zápase proti US Salernitana 1919 a také 31. května při přátelském utkání proti AS Romě v australském Perthu.

AC Milán má ve svém kádru řadu hvězdných hráčů včetně:

  • Útočníci: Rafael Leão, Olivier Giroud, Divock Origi
  • Záložníci: Sandro Tonali, Ismaël Bennacer, Brahim Díaz
  • Obránci: Theo Hernández, Fikayo Tomori, Pierre Kalulu
  • Brankáři: Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu

Pod vedením trenéra Stefana Pioliho bude tento energický a talentovaný tým v nové sezoně usilovat o zisk dalších trofejí ve Serii A, Italském poháru a Lize mistrů. Fanoušci se mohou těšit na další úspěšnou kapitolu v bohaté historii slávného Rossoneri.

Verwante Tags

Fotbalové Dresy Dresy AC Milan 2024-25 AC Milan Dres Domácí

Nieuws gerelateerde Producten

Dětské Fotbalové Dresy AC Milan 2024-25 Domácí Dres Komplet
Fotbalové Dresy AC Milan 2024-25 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy AC Milan 2023-24 Domácí Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy AC Milan 2023-24 Domácí Dres Komplet
x