0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Švýcarsko vs. Itálie: Předzápasový přehled osmifinále EURO 2024

Kdy a kde se zápas koná?

Švýcarsko a Itálie se utkají v osmifinále UEFA EURO 2024 v sobotu 29. června. Zápas se odehraje v Berlíně.

Kde sledovat zápas Švýcarsko vs. Itálie v televizi

Fanoušci mohou najít své místní partnery pro vysílání UEFA EURO 2024 a sledovat tento napínavý zápas.

Co je třeba vědět?

Švýcarsko pohodlně postoupilo ze skupiny A, zůstalo neporažené a bylo velmi blízko k tomu, aby se umístilo nad Německem. Avšak vyrovnávací gól Niclase Füllkruga v nastaveném čase posledního zápasu s hostitelskou zemí je nechal na druhém místě. Tým Murata Yakina se určitě nenechá zastrašit žádným soupeřem a nebude mít strach ani před obhájci titulu, Itálií, v Berlíně. "První krok je splněn," řekl kapitán Granit Xhaka. "Těšíme se na další kolo a naše další soupeře. Doufám, že teď má každý o něco větší respekt vůči Švýcarsku."

Itálie mezitím potřebovala dramatický vyrovnávací gól Mattii Zaccagniho v 98. minutě proti Chorvatsku, aby si zajistila druhé místo ve skupině B. Tento moment může být klíčový pro jejich kampaň. "Jdeme krok za krokem," řekl útočník Mateo Retegui. "Budeme hrát proti dalšímu silnému týmu, kterým je Švýcarsko, ale chceme vyhrát a postoupit dál." Tyto dvě strany se střetly v základní skupině EURO 2020, kde Itálie triumfovala 3-0 v Římě. Nebuďte překvapeni, pokud toto osmifinále bude mnohem těsnější záležitostí.

Možné sestavy

Itálie: Donnarumma; Darmian, Mancini, Bastoni; Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Cristante, Dimarco; Scamacca, Chiesa

Suspendovaný: Calafiori
Hrozba absence v dalším zápase při dalším napomenutí: Cristante, Donnarumma, Fagioli, Pellegrini

Švýcarsko: Sommer; Schär, Akanji, Rodríguez; Stergiou, Xhaka, Freuler, Aebischer; Ndoye, Embolo, Vargas

Suspendovaný: Widmer
Hrozba absence v dalším zápase při dalším napomenutí: Freuler, Ndoye, Rodríguez, Sierro, Xhaka

Forma týmů

Itálie: (všechny soutěže, od nejnovějších): DLWWDW

Švýcarsko: (všechny soutěže, od nejnovějších): DDWDWW

Komentáře reportérů

Paolo Menicucci, italský reportér:
Dramatický gól Itálie proti Chorvatsku jim dodal pocit klidu, což bylo zvlášť patrné, když Luciano Spalletti spontánně otevřel středeční trénink fanouškům a médiím. Jak je obvyklé, předpovídání jejich sestavy je pouze vzdělaný odhad, protože Spalletti rád překvapuje, ale pokud Azzurri potřebovali jiskru v tomto turnaji, Zaccagniho gól ji mohl právě poskytnout.

Anna-Sophia Vollmerhausen, švýcarská reportérka:
Švýcarsko se po třetí za sebou objevuje v osmifinále EURO a je připraveno čelit obhájcům evropského titulu. Chytrá taktika a skutečný pocit jednoty v týmu definovaly jejich kampaň doposud – kampaň, která, doufejme, neskončí v Berlíně v sobotu večer.

Názory z táborů

Luciano Spalletti, trenér Itálie:
"Přivezli jsme bod z velmi těžkého zápasu proti Chorvatsku; kluci udělali něco mimořádného, zvláště z mentálního hlediska. Musíme jim poblahopřát, ale také máme věci, které musíme zhodnotit a pokusit se zlepšit. Někdy jsou chyby, které dělají, výsledkem přílišného nasazení a touhy. Nemáme mnoho hráčů zvyklých na tyto soutěže."

Murat Yakin, trenér Švýcarska:
"Itálie má skvělé hráče, takže to bude velká výzva. Soustředíme se na sebe, ale také se musíme připravit na silné a slabé stránky Itálie. To, co je činí nebezpečnými, je fakt, že mohou hrát mnoha různými způsoby. Ale oni se také budou obávat nás. Jsme ve skvělé formě, jsme nepředvídatelní a pokusíme se z tohoto zápasu vyjít vítězně."

Shrnutí

Zápas mezi Švýcarskem a Itálií se rýsuje jako jedno z nejzajímavějších utkání osmifinále UEFA EURO 2024. Oba týmy mají své přednosti a budou bojovat až do poslední minuty. Dokáže Švýcarsko překvapit obhájce titulu, nebo Itálie ukáže svou třídu a postoupí do čtvrtfinále? To zjistíme v sobotu 29. června.


Verwante Tags

Švýcarsko Itálie EURO 2024 osmifinále Granit Xhaka Mistrovství Evropy 2024 Fotbalové Dresy

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Švýcarsko Mistrovství Evropy 2024 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Švýcarsko Mistrovství Evropy 2024 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Itálie Mistrovství Evropy 2024 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Itálie Mistrovství Evropy 2024 Domácí Dres Mužské
x