0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!
  • OVER €33

    10%OFF

  • OVER €66

    13%OFF

  • OVER €99

    16%OFF

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Arsenal FC - Venkovní dres pro sezónu 2024-25

Nový venkovní dres Arsenalu pro sezónu 2024-25 je oslavou africké kultury a tradice. Legendární nigerijský fotbalista Nwankwo Kanu vyjádřil svou hrdost: "Jsem velmi hrdý, že mohu nosit tento dres navržený Labrum London, který reprezentuje můj klub a africkou tradici. Tento dres je mistrovským dílem a jeho vzory a barvy symbolizují naše spojení s hráči afrického původu, Islingtonem a fanoušky afrického původu po celém světě. Je to stylové poctění tohoto jedinečného spojení a těším se, až náš tým bude nosit tento dres v příští sezóně."

Design a symbolika dresu

Výrazný cikcak vzor na dresu obsahuje jemné skvrnky, které připomínají mušle cowrie, jež měly historicky význam jako forma měny v některých afrických regionech. Dres také obsahuje symbolické barvy panafrikanismu, červenou a zelenou, které jsou viditelné na límci, ramenech a třech pruzích Adidas, stejně jako na logu Adidas a dělu Arsenalu na přední straně dresu. Tyto barvy a kulturní prvky zdůrazňují dlouhodobé spojení Arsenalu s africkou komunitou v Londýně a dalších regionech, nesou bohaté kulturní tradice týmu a jeho fanoušků.

Sam Handy, viceprezident pro produkty a design společnosti Adidas, uvedl: "Naše designové pojetí se prolíná s Labrum London, abychom upřímně uctili hluboké vazby Arsenalu s africkou komunitou. Naši designéři spolupracovali s týmem Labrum London a přinesli toto spojení do dresu, což bylo výjimečným zážitkem. Designéři pečlivě vyprávěli tyto příběhy a těším se, až uvidím fanoušky a hráče nosit tento dres v příští sezóně."

Kolekce Arsenal x Labrum London

Kromě nového venkovního dresu přináší tato spolupráce také kapsulovou kolekci Arsenal x Labrum London, která je zaměřena na fanoušky. Tato kolekce obsahuje pět kousků, včetně dvou bund, trička, mikiny a atletických kalhot, všechny s motivy a barvami venkovního dresu. Všechny kousky jsou zdobeny obnoveným logem Labrum London, které je inspirováno kamennými soškami Nomoli z kmenů Mende a Kisii v Sierra Leone. Toto logo symbolizuje ochranu tradiční kultury a naději na její rozkvět.

Zakladatel Labrum London, Foday Dumbuya, uvedl: "Jsem druhá generace imigrantů, která vyrůstala v Londýně, a obdivoval jsem výkony vynikajících afrických hráčů Arsenalu. Tito hráči byli mými vzory, zářili na hřišti a zároveň reprezentovali širší komunitu, k níž patřím. Spojení mezi Arsenalem a africkou komunitou je neotřesitelné. Jsem nesmírně hrdý na to, že jsem mohl spolupracovat na návrhu této kolekce."

Technologické inovace dresu

Hráčská verze venkovního dresu je vybavena technologií HEAT.RDY, která díky kvalitním materiálům podporuje proudění vzduchu a poskytuje hráčům pohodlí. Fanouškovská verze využívá technologii AEROREADY, která díky materiálům odvádějícím vlhkost zajišťuje suchý a pohodlný pocit při fandění.

HEAT.RDY technologie je navržena tak, aby udržovala tělesnou teplotu hráčů v optimálním rozmezí, což je klíčové pro jejich výkon na hřišti. Vysokokvalitní materiály umožňují excelentní ventilaci a rychlé odvádění vlhkosti, což hráčům zajišťuje komfort i v náročných podmínkách.

AEROREADY technologie, využívaná ve fanouškovské verzi dresu, nabízí podobné výhody. Zajišťuje, že fanoušci zůstanou suší a pohodlní během zápasů, ať už fandí na stadionu nebo sledují zápasy doma. Materiály, které odvádějí vlhkost, umožňují fanouškům plně se soustředit na podporu svého týmu, aniž by se museli obávat nepříjemného pocitu vlhkosti.

Spojení s africkou komunitou

Spojení Arsenalu s africkou komunitou má dlouhou historii, sahající až k hráčům jako jsou Thierry Henry, Patrick Vieira a současné hvězdy jako Pierre-Emerick Aubameyang. Tento nový dres a kolekce Arsenal x Labrum London dále posilují toto spojení a ukazují, jak klub oslavuje a ctí svou různorodou fanouškovskou základnu.

Dres nejenomže vypadá stylově, ale také nese hluboký význam a symboliku, která spojuje hráče, fanoušky a širší komunitu. Spojení mezi Arsenalem a africkou komunitou je silné a tento dres je dalším krokem k upevnění tohoto pouta.

Závěrečné myšlenky

Nový venkovní dres Arsenalu pro sezónu 2024-25 je víc než jen sportovní vybavení. Je to symbol hrdosti, tradice a kulturního dědictví, které spojuje hráče, fanoušky a širší komunitu. S brázekm cowrie mušlí a panafrikanistickými barvami, dres odráží bohatou historii a kulturu, která je nedílnou součástí identity Arsenalu.

Spolupráce s Labrum London přinesla nejenom výjimečný design, ale také hluboký význam, který rezonuje s hráči a fanoušky po celém světě. Tento dres je poctou africké kultuře a tradici a ukazuje, jak Arsenal ctí své kořeny a váží si své globální fanouškovské základny.

Klíčová slova: Arsenal, venkovní dres 2024-25, africká kultura, Labrum London, HEAT.RDY technologie, AEROREADY technologie

Verwante Tags

Fotbalové Dresy Arsenal FC 2024-25 Domácí Arsenal Dres

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Arsenal FC 2024-25 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Arsenal FC 2024-25 Venkovní Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy Arsenal FC 2024-25 Venkovní Dres Komplet
Dětské Fotbalové Dresy Arsenal FC 2024-25 Domácí Dres Komplet