0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

EURO 2024 Fantasy Football: Populární výběry pro čtvrtfinále

Antonio Rüdiger, Nico Williams a Cody Gakpo patří mezi hráče, kteří přitahují pozornost manažerů Fantasy před čtvrtfinále UEFA EURO 2024.

S čtyřmi napínavými čtvrtfinálovými zápasy na UEFA EURO 2024, UEFA.com hodnotí hráče, kteří vzbuzují největší zájem před Matchday 5 na EURO Fantasy, prezentovaného Visit Qatar.

Brankáři

Forma francouzského brankáře Mikea Maignana (€5.5m) vedla k nedávnému nárůstu jeho vlastnictví ve Fantasy, přičemž jen anglický Jordan Pickford (€5.0m) je v době psaní populárnější. Maignan zaznamenal své třetí čisté konto a sedm bodů turnaje při vítězství Francie 1:0 nad Belgií v osmifinále a na Matchday 5 čelí Portugalsku, které od Matchday 2 nedalo gól.

První den Matchday 4 Manuel Neuer (€6.0m) znovu ospravedlnil svou prémiovou cenu tím, že vychytal čisté konto proti Dánsku v Dortmundu, 38letý brankář udělal dva klíčové zákroky při vítězství Německa 2:0, což mu přineslo šest Fantasy bodů.

Přestože jeho vlastnictví zůstává poměrně skromné ​​na 11%, Bart Verbruggen (€4.5m) je jedním z nejvíce přenesených brankářů ve Fantasy. První brankář Nizozemska získal 15 Fantasy bodů a dvě čistá konta ve svých posledních třech zápasech.

Obránci

Nejoblíbenější hráč Fantasy mezi obránci doručil pro své rozsáhlé vlastnictví v osmifinále, Virgil van Dijk (€6.0m) získal sedm bodů a vedl Nizozemsko k vítězství 3:0 nad Rumunskem. S dvěma čistými konty a 19 získanými míči od Matchday 2, Van Dijk je jediným obráncem, který má ve Fantasy přes 40% vlastnictví před sobotním zápasem proti Turecku ve čtvrtfinále.

Výrazný výkon Antonia Rüdigera (€5.5m) v osmifinále vedl k tomu, že získal 12 získaných míčů a 13 Fantasy bodů, což je druhý nejvyšší individuální bodový zisk na Matchday 4 mezi obránci. Rüdiger byl jmenován Hráčem zápasu a žádný obránce, který je ještě v turnaji, nezískal na EURO 2024 více míčů než Rüdigerových 33.

Francouzští obránci jsou před čtvrtfinále velmi populární. Jules Koundé (€5.0m) je jedním z hráčů, který je hojně přenášen po jeho ocenění Hráče zápasu a zisku 11 bodů proti Belgii, což z něj činí nejvýše bodujícího obránce ve Fantasy s celkovými 30 body. Jeho spoluhráč Theo Hernández (€5.5m) je také dobře vlastněným aktivem a jeho bodový potenciál z různých aspektů by mohl být na Matchday 5 výnosný.

Záložníci

Dva nejvíce vlastnění záložníci ve Fantasy byli oba na střelecké listině v osmifinále za velmi odlišných okolností. Zatímco Jamal Musiala (€8.5m) zapečetil postup Německa svým třetím gólem na turnaji, Jude Bellingham (€9.5m) zachránil Anglii před vyřazením, když jeho kopací technika v poslední minutě srovnala skóre na 2:2 proti Slovensku, což vedlo k triumfu v prodloužení. Musiala a Bellingham měli obrovský vliv na osudy svých národů, když mezi sebou vstřelili pět gólů.

Po jeho výkonu na Matchday 4 nebyl žádný záložník Fantasy aktiv více přenášen před čtvrtfinále než Nico Williams (€7.0m) ze Španělska. Hrající na levé straně útočné trojice, Williams nahrál gól předtím, než sám skóroval při vítězství 4:1 nad Gruzií a mohl by být klíčový proti Německu.

Další španělský záložník, který si zaslouží pozornost Fantasy, je Fabián Ruiz (€6.5m), jehož vlastnictví pokračuje v postupném nárůstu po jeho druhém gólu a asistenci v turnaji. Jinde Xavi Simons (€7.0m) z Nizozemska si nadále užívá stabilní nárůst vlastnictví po asistencích na dvou po sobě jdoucích zápasech.

Útočníci

Cody Gakpo (€7.5m) jednoznačně vede, pokud jde o přenášené útočníky před Matchday 5. Gakpo přispěl gólem, asistencí a 12 Fantasy body pro Nizozemsko proti Rumunsku, když byl jmenován Hráčem zápasu. Ze zbývajících hráčů má nyní vyšší celkový bodový zisk ve Fantasy než Gakpo pouze Musiala s 30 body.

Harry Kane (€11.0m) připomněl manažerům Fantasy, proč je tak cenným aktivem v knockout fázi, když vstřelil vítězný gól Anglie v prodloužení proti Slovensku. Kapitán tří lvů skóroval dvakrát ve čtvrtfinále EURO 2020 a 40% manažerů Fantasy sází na podobný příběh proti Švýcarsku.

Kai Havertz (€7.5m) ospravedlnil svůj status na Matchday 4, když otevřel skóre pro Německo z pokutového kopu, což byl jeho druhý pokutový kop na turnaji, a zaznamenal šest bodů. Havertz, který zahrává penalty, by měl jen zvýšit jeho popularitu ve Fantasy.

Detailní analýza hráčů

Antonio Rüdiger: Obránce s neuvěřitelnou formou

Antonio Rüdiger zazářil v osmifinále, kdy předvedl fenomenální výkon proti Belgii. Jeho schopnost získávat míče a vytvářet obranné akce ho činí neocenitelným hráčem pro německý tým. S 33 získanými míči je Rüdiger jedním z nejefektivnějších obránců na turnaji a jeho volba do sestavy Fantasy by mohla být klíčová pro získání bodů v dalším kole.

Nico Williams: Španělský dynamit

Nico Williams si svými výkony v osmifinále proti Gruzii získal velké uznání. Jeho schopnost vytvářet brankové příležitosti a přispívat góly ho činí cenným hráčem pro španělský tým. S jeho rychlostí a technikou může být klíčovým hráčem ve čtvrtfinále proti Německu. Williams má potenciál přinést vysoké body ve Fantasy pro manažery, kteří ho zařadí do své sestavy.

Cody Gakpo: Nizozemský ostrostřelec

Cody Gakpo je jedním z nejefektivnějších útočníků na EURO 2024. Jeho schopnost skórovat z různých pozic a přispívat asistencemi ho činí hrozbou pro každou obranu. Gakpo má na svém kontě tři góly a jeho forma naznačuje, že by mohl přidat další branky ve čtvrtfinále proti Turecku. Jeho volba jako kapitána by mohla přinést vysoké body ve Fantasy.

Závěr a doporučení pro Fantasy manažery

Volba správného hráče do sestavy Fantasy je klíčová pro úspěch v dalším kole turnaje. Antonio Rüdiger, Nico Williams a Cody Gakpo jsou hráči, kteří mají potenciál přinést vysoké body a být klíčovými hráči ve čtvrtfinále. Ostatní zmínění hráči jako Mike Maignan, Virgil van Dijk a Jude Bellingham také stojí za zvážení, když hledáte nejlepší možnosti pro svou sestavu.

Shrnutí

EURO 2024 přináší mnoho napínavých zápasů a skvělých výkonů hráčů. Manažeři Fantasy mají nyní možnost volit z řady talentovaných hráč

ů, kteří mohou přinést klíčové body ve čtvrtfinále. Správná volba hráčů může být rozhodující pro úspěch ve Fantasy lize.

Klíčová slova:

  1. Antonio Rüdiger
  2. Nico Williams
  3. Cody Gakpo
  4. Fantasy Football
  5. UEFA EURO 2024

Verwante Tags

Fotbalové Dresy EURO 2024 Williams Musiala GakpoKane Havertz Bellingham Koundé Virgil Evropy 2024

Nieuws gerelateerde Producten

x