0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!
  • OVER €33

    10%OFF

  • OVER €66

    13%OFF

  • OVER €99

    16%OFF

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Oficiální Gól Turnaje UEFA EURO 2024: Lamine Yamal na vrcholu výběru technických pozorovatelů

Úžasný gól Lamine Yamala proti Francii byl oficiálně vyhlášen Gólem Turnaje UEFA EURO 2024.

Druhé místo obsadil Jude Bellingham díky jeho přímému kopu v přidaném čase pro Anglii proti Slovensku v osmifinále, a třetí místo patří Xherdanu Shaqirimu za jeho precizní střelu z první pro Švýcarsko proti Skotsku ve 2. kole skupinové fáze.

Deset nejlepších gólů podle technických pozorovatelů UEFA

  1. Lamine Yamal, Španělsko 2-1 Francie (09/07, semifinále)
  2. Jude Bellingham, Anglie 2-1 Slovensko, prodloužení (30/06, osmifinále)
  3. Xherdan Shaqiri, Skotsko 1-1 Švýcarsko (19/06, 2. kolo)
  4. Nicolae Stanciu, Rumunsko 3-0 Ukrajina (17/06, 1. kolo)
  5. Arda Güler, Turecko 3-1 Gruzie (18/06, 1. kolo)
  6. Mert Müldür, Turecko 3-1 Gruzie (18/06, 1. kolo)
  7. Fabián Ruiz, Španělsko 3-0 Chorvatsko (15/06, 1. kolo)
  8. Ollie Watkins, Nizozemsko 1-2 Anglie (10/07, semifinále)
  9. Mattia Zaccagni, Chorvatsko 1-1 Itálie (24/06, 3. kolo)
  10. Xavi Simons, Nizozemsko 1-2 Anglie (10/07, semifinále)

Jak byl gól vybrán

UEFA měla technické pozorovatele na každém zápase v Německu. Analyzovali průběh zápasů z trenérské perspektivy a vybrali Hráče zápasu pro každý zápas. Na konci finále se sešli, aby rozhodli o Týmu, Hráči, Mladém hráči a Gólech turnaje.

Technickí pozorovatelé UEFA na EURO 2024

Fabio Capello, Ioan Lupescu, Michael O'Neill, David Moyes, Aljoša Asanović, Rafael Benítez, Avram Grant, Packie Bonner, Frank de Boer, Ole Gunnar Solskjær, Aitor Karanka, Jean-Francois Domergue.


Rozšíření článku

UEFA EURO 2024 přineslo mnoho nezapomenutelných okamžiků a vynikajících gólů, které zůstanou dlouho v paměti fotbalových fanoušků. Výběr gólu turnaje je vždy náročným úkolem, vzhledem k vysoké kvalitě a rozmanitosti gólů vstřelených během celého turnaje. Lamine Yamal, mladý talent ze Španělska, si zaslouží zvláštní uznání za svůj spektakulární zásah v semifinále proti Francii. Jeho gól nejenže pomohl Španělsku postoupit do finále, ale také se stal symbolem jeho úžasných schopností a potenciálu do budoucna.

Jude Bellingham, mladá hvězda anglického fotbalu, si rovněž zaslouží pochvalu za svůj mimořádný výkon. Jeho gól z přímého kopu v přidaném čase proti Slovensku byl nejen technicky dokonalý, ale také nesmírně důležitý pro tým, který pomohl Anglii postoupit do další fáze turnaje. Xherdan Shaqiri, zkušený hráč ze Švýcarska, znovu předvedl své schopnosti, když vstřelil krásný gól z dálky proti Skotsku, který jeho týmu zajistil cenný bod.

Technickí pozorovatelé UEFA měli obtížný úkol vybrat nejlepší góly, přičemž každý zásah analyzovali z technické, taktické a estetické perspektivy. Jejich volby jsou důkazem rozmanitosti stylů a talentů, které byly představeny během EURO 2024. Každý z vybraných gólů byl výjimečný svým způsobem a ukazoval krásu fotbalu a schopnosti hráčů vytvářet magické okamžiky na hřišti.

Fabio Capello, legendární trenér, a jeho tým technických pozorovatelů, mezi které patřili například Ioan Lupescu, Michael O'Neill a David Moyes, provedli komplexní analýzu každého zápasu. Jejich zkušenosti a znalosti byly klíčové pro výběr nejlepších momentů turnaje, včetně gólu turnaje. Každý z pozorovatelů přinesl své jedinečné postřehy a perspektivy, což umožnilo přesné a spravedlivé hodnocení.

Výběr Lamine Yamala jako střelce Golu Turnaje UEFA EURO 2024 je zaslouženým uznáním pro mladého španělského hráče. Jeho gól byl nejen technicky dokonalý, ale také emocionální a klíčový pro úspěch týmu. Yamal, který je považován za jeden z největších talentů své generace, ukázal, že je připraven hrát na nejvyšší úrovni a má potenciál stát se jednou z největších hvězd světového fotbalu.

Jude Bellingham a Xherdan Shaqiri, kteří obsadili druhé a třetí místo, si rovněž zaslouží obrovské uznání za své výkony. Jejich góly byly technicky dokonalé a nesmírně důležité pro jejich týmy. Každý z těchto hráčů ukázal své výjimečné schopnosti a přispění k úspěchu svých týmů.

UEFA EURO 2024 bylo nejen oslavou fotbalu, ale také ukázkou schopností, vášně a nasazení hráčů z celé Evropy. Výběr gólů turnaje je jen jedním z mnoha vzrušujících příběhů, které zůstanou v paměti fanoušků po celém světě.

Shrnutí

UEFA EURO 2024 přineslo nezapomenutelné okamžiky a úžasné góly, které zůstanou dlouho v paměti fotbalových fanoušků. Výběr gólu turnaje je poctou talentu a schopnostem Lamine Yamala, stejně jako uznání pro výjimečné výkony Jude Bellinghama a Xherdana Shaqiriho. Díky práci a analýze technických pozorovatelů UEFA můžeme tyto úžasné okamžiky oslavovat a ocenit krásu fotbalu.

Klíčová slova

  1. Lamine Yamal
  2. UEFA EURO 2024
  3. Gól turnaje
  4. Jude Bellingham
  5. Xherdan Shaqiri

Verwante Tags

Fotbalové Dresy Evropy 2024 EURO 2024 Lamine Yamal Arda Güler Xherdan Shaqiri Fabián Ruiz Jude Bellingham

Nieuws gerelateerde Producten