0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!
  • OVER €33

    10%OFF

  • OVER €66

    13%OFF

  • OVER €99

    16%OFF

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Průkopnický Duch: Juventus 2024-25 Domácí Dres

Design domácího dresu Juventusu pro sezónu 2024-25 je inspirován programem Apollo a symbolizuje průkopnického ducha, který se nebojí překonávat překážky. Designéři chtěli tímto dres rozeslat poselství o odhodlání "Bianconeri" posouvat hranice a dosahovat nových výšin. Dres se zaměřuje na neúnavné úsilí klubu o pokrok, a jeho cílem je inspirovat hráče i fanoušky k tomu, aby se inspirovali duchem kosmonautiky a neustále objevovali nové oblasti.

Dres je vyroben z unikátní třívrstvé látky pomocí pokročilé 3D tkaní technologie. Tato vrstvená látka je plná detailů a textur, které napodobují nerovný povrch měsíce, čímž vytváří dvojí vizuální a hmatový efekt, který je nesmírně atraktivní.

Symbolika a Design

Nový dres také obsahuje sezónní černobílý kruhový výstřih a černobílé tři pruhy Adidas, které procházejí přes ramena. Sam Handy, viceprezident pro produkty a design společnosti Adidas, uvedl: "Jsme nadšeni, že můžeme v této sezóně představit něco opravdu odlišného. Při komunikaci s klubem bylo jasné, že jak na hřišti, tak mimo něj, vždy hledí kupředu a usilují o překonání hranic. Věří, že prostřednictvím průkopnického ducha a neustálého úsilí mohou dosáhnout velikosti. Tento duch je nejlépe vyjádřen metaforou kosmických cest. Proto jsme začali pracovat na designu tohoto dresu, který zachovává genetiku a klasický domácí design Juventusu, zatímco přináší inovace v technologii a designu, což vede k osvěžujícímu vzhledu. Vzor na dresu, připomínající měsíční povrch, je poctou možnostem, které přináší průzkum a inovace, a podtrhuje velikost Juventusu."

Technologie a Výkon

Během celého procesu vývoje nového dresu Adidas udržoval úzkou spolupráci s hráči. Dres je navržen s lehkostí a je vybaven pokročilou technologií Adidas, která je zaměřena na zlepšení výkonu hráčů, což jim umožňuje vyniknout pod tlakem. Hráčská verze dresu je vybavena technologií HEAT.RDY, která využívá prémiové materiály pro optimalizaci proudění vzduchu a poskytuje hráčům příjemný pocit. Fanouškovská verze je vybavena technologií AEROREADY, která pomocí materiálů odvádějících vlhkost poskytuje fanouškům pohodlí a sucho na hřišti.

Historie a Budoucnost Juventusu

Juventus je klub s bohatou historií a průkopnickým duchem. Nový domácí dres pro sezónu 2024-25 není jen sportovní oděv, ale symbol odhodlání, rozmanitosti a inovace, které definují Juventus. Oslavuje historii klubu a zároveň s optimizmem hledí do budoucnosti. Tento dres je připomínkou energie a nadšení, které definují Juventus a motivují hráče k maximálním výkonům v každém zápase.

Vzor na dresu, připomínající měsíční povrch, je vizuálním důkazem spojení tradice a modernosti, které charakterizuje Juventus. Připomíná plynulou, neustále se měnící povahu mládežnické kultury v Turíně, která neustále přináší novou energii a inovace do klubu.

Nový dres pro sezónu 2024-25 je ztělesněním průkopnického ducha Juventusu. Je to symbol odhodlání a energie, které pohání klub kupředu. Hráči, oblečeni do tohoto dresu, jsou připraveni napsat nové kapitoly v historii Juventusu a získat srdce fanoušků po celém světě.

Klíčová slova

  1. Průkopnictví
  2. Inovace
  3. Odhodlání
  4. Tradice
  5. Technologický pokrok

Verwante Tags

Fotbalové Dresy Juventus FC 2024-25 Domácí Juventus Dres

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Juventus FC 2024-25 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Juventus FC 2024-25 Brankářský Domácí Dres Mužské
Dámské Fotbalové Dresy Juventus FC 2024-25 Domácí Dres
Dětské Fotbalové Dresy Juventus FC 2024-25 Domácí Dres Komplet