0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Tottenham Hotspur: Nový Domácí Dres pro Sezónu 2024-25

Nike ve spolupráci s anglickým fotbalovým klubem Tottenham Hotspur odhalili nový domácí dres pro sezónu 2024-25. V nové sezóně se na dresy „Lilií“ vrací tmavě modré rukávy, což je design, který zdůrazňuje klubové barvy.

Klub spojil síly s hercem a celoživotním fanouškem Tottenhamu Mattem Hornem, hvězdou komediálního seriálu "Gavin & Stacey", aby vytvořili promo video „Čas povstat“ („Time to Rise“). Video bylo natočeno v Haringey a představuje hráče jako jsou Son Heung-min, Bethany England, James Maddison, Jessica Naz, Yves Bissouma, Matilda Vinberg, Guglielmo Vicario a Dejan Kulusevski. Toto video odráží očekávání fanoušků před novou sezónou.

Kromě současných hráčů vzdává video hold také několika bývalým hráčům a legendám klubu, kteří během svého působení v klubu skutečně ztělesňovali ducha Tottenhamu. Ve videu se také objevuje krásný kohout, který symbolizuje jedinečnou identitu klubu.

Matt Horne řekl: „Jako celoživotní fanoušek Tottenhamu je to pro mě splněný sen. Nový dres vypadá úžasně. Kohout je vždy obrovským symbolem, na který jsme hrdí, a umístění na prominentní místo je skvělé. Kohout je jádrem naší klubové identity, takže zdůraznit to je opravdu zajímavé. To je důvod, proč jsme Tottenham.“

Hráčská verze dresu je vybavena nejnovější technologií Nike Dri-FIT ADV, která má za cíl pomoci hráčům udržet se chladnými, lehkými a suchými v těch nejdůležitějších momentech. Nápadný límec a pruhované detaily jsou inspirovány některými z nejikoničtějších dresů klubu z minulosti.

Nový dres bude mít svou premiéru na hřišti 17. července v přátelském zápase Tottenhamu proti Heart of Midlothian.

Design a Symbolika Nového Dresu

Nový dres pro sezónu 2024-25 je navržen tak, aby připomínal některé z nejslavnějších okamžiků v historii klubu. Návrat tmavě modrých rukávů je jasným odkazem na historické dresy Tottenhamu, které byly často zdobeny touto barvou. Tento designový prvek nejenže přidává estetickou hodnotu, ale také posiluje spojení mezi minulostí a přítomností klubu.

Jedním z hlavních cílů nového dresu je zdůraznit kohouta jako klíčový symbol Tottenhamu. Kohout, který je vidět na klubovém logu, reprezentuje odvahu, bojovnost a neústupnost, což jsou vlastnosti, které jsou s klubem dlouhodobě spojovány. Umístění kohouta na prominentní místo na dresu je tak výrazným projevem klubové identity a hrdosti.

Technologie a Pohodlí

Technologie Dri-FIT ADV, použitá při výrobě nového dresu, je navržena tak, aby hráčům poskytovala maximální pohodlí během hry. Tento materiál odvádí vlhkost a zajišťuje, že hráči zůstávají v suchu i při náročných fyzických výkonech. Lehkost materiálu pak umožňuje volný pohyb, což je klíčové pro výkon na nejvyšší úrovni.

Dalším zajímavým prvkem nového dresu jsou pruhované detaily na límci a rukávech, které připomínají některé z nejznámějších dresů v historii klubu. Tento designový prvek nejenže přináší nostalgii, ale také moderní vzhled, který je atraktivní pro fanoušky i hráče.

Premiéra a Očekávání

První příležitost, kdy fanoušci uvidí nový dres v akci, bude 17. července během přátelského zápasu proti Heart of Midlothian. Tento zápas bude pro klub a fanoušky důležitým momentem, kdy budou moci vidět, jak nový dres vypadá na hřišti a jak se v něm hráči cítí.

Očekávání od nové sezóny jsou vysoká. Fanoušci doufají, že tým pod vedením svých klíčových hráčů, jako jsou Son Heung-min, James Maddison a Yves Bissouma, dosáhne významných úspěchů. Nový dres symbolizuje začátek nové éry a naděje, že klub dosáhne nových výšin.

Historie a Budoucnost

Tottenham Hotspur je klub s bohatou historií a silnou tradicí. Nový dres pro sezónu 2024-25 je dokonalým spojením minulosti a budoucnosti. Návrat ke klasickým designovým prvkům, jako jsou tmavě modré rukávy, v kombinaci s moderními technologiemi, představuje krok vpřed, který je zároveň poctou bohaté historii klubu.

Videa a kampaně, jako je „Čas povstat“, hrají důležitou roli při budování vztahu mezi klubem a jeho fanoušky. Představují nejen současné hvězdy, ale také připomínají legendy, které pomohly vybudovat klubovou identitu. Tímto způsobem klub zajišťuje, že jeho historie není zapomenuta a že nové generace fanoušků mají možnost se s ní seznámit.

Závěr

Nový domácí dres Tottenham Hotspur pro sezónu 2024-25 je více než jen oblečení. Je to symbol historie, tradice a naděje na budoucnost. S návratem k tmavě modrým rukávům a důrazem na kohouta jako klíčový symbol klubu, nový dres přináší nejen estetickou hodnotu, ale také silný pocit identity a hrdosti.

Fanoušci Tottenhamu se mohou těšit na sezónu plnou vzrušení a očekávání, kdy jejich tým bude bojovat o úspěchy ve svém novém dresu. Ať už na hřišti nebo mimo něj, nový dres je připomínkou toho, co to znamená být fanouškem Tottenham Hotspur.

Verwante Tags

Fotbalové Dresy Hotspur Tottenham Hotspur Dres 2024-25 Tottenham Hotspur Dres Domácí

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Tottenham Hotspur 2024-25 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Tottenham Hotspur 2023-24 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Tottenham Hotspur 2023-24 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Tottenham Hotspur 2023-24 Alternativní Dres Mužské
x