0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!
  • OVER €33

    10%OFF

  • OVER €66

    13%OFF

  • OVER €99

    16%OFF

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

UEFA EURO 2024 sestavy: Všechny možné a začínající XI

Reportéři EURO2024.com předpovídají sestavy pro finále a hodnotí dosavadní sestavy Španělska a Anglie.

Anglie

Od změny na hru se třemi obránci v čtvrtfinále vypadá Anglie mnohem plynuleji a pravděpodobně jejich nejkreativnější hráč, Phil Foden, má mnohem větší vliv na hry. Proto bych řekl, že jediným dilematem Garetha Southgatea není tvar týmu, ale spíše personální obsazení na levé straně. Luke Shaw poskytuje přirozenou šířku, ale existují obavy, zda vydrží 90 minut, zatímco Kieran Trippier je v obraně vynikající, ale při držení míče má sklon se vracet na svou oblíbenou pravou nohu. V semifinále jim Southgate dal každému poločas, takže by mě nepřekvapilo, kdyby to zopakoval, možná s tím, že Shaw začne.

Finále: Španělsko vs Anglie (14. července, Berlín, 21:00 CET)

Předpokládaná sestava: Pickford; Walker, Stones, Guéhi; Saka, Mainoo, Rice, Shaw; Bellingham, Foden; Kane

Semifinálová sestava: Pickford; Walker, Stones, Guéhi; Saka, Mainoo, Rice, Trippier; Bellingham, Foden; Kane

Čtvrtfinálová sestava: Pickford; Walker, Stones, Konsa; Trippier, Mainoo, Rice, Saka; Bellingham, Foden; Kane

Osmifinálová sestava: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Mainoo, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane

Sestava 3. zápasu: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Gallagher, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane

Sestava 2. zápasu: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane

Sestava 1. zápasu: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane

Španělsko

Obavy o výběr? Žádné nejsou. Španělsko přesně ví, jaká bude jejich sestava, zejména teď, když Alvaro Morata trénoval po bolestivých minutách po vítězství La Roja nad Francií v Mnichově. Takže tým bude – počítejte s tím – Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Rodri, Ruiz; Lamine, Olmo, Williams; Morata. Herní myšlenka bude identická. Taktika: posouvat míč vpřed co nejvíce vertikálně, využívat míč s maximálním účinkem kdykoli je to možné, pressovat, pressovat a znovu pressovat. Využívat křídla a pak uvolnit skvělé hráče z lavičky. Předvídatelné, ale zatím velmi, velmi účinné.

Finále: Španělsko vs Anglie (14. července, Berlín, 21:00 CET)

Předpokládaná sestava: Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Ruiz, Rodri, Olmo; Yamal, Morata, Williams

Semifinálová sestava: Unai Simón; Jesús Navas, Nacho, Laporte, Cucurella; Rodri, Fabián Ruiz; Yamal, Olmo, Williams; Morata

Čtvrtfinálová sestava: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Pedri, Rodri, Fabián Ruiz; Yamal, Morata, Williams

Osmifinálová sestava: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Pedri, Rodri, Fabián Ruiz; Yamal, Morata, Williams

Sestava 3. zápasu: Raya; Jesús Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo; Zubimendi, Merino; Ferran Torres, Olmo, Oyarzabal; Joselu

Sestava 2. zápasu: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Pedri, Rodri, Fabián Ruiz; Yamal, Morata, Williams

Sestava 1. zápasu: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella; Pedri, Rodri, Fabián Ruiz; Yamal, Morata, Williams

Analýza a Předpověď

Anglie

Anglie zaznamenala významný pokrok během turnaje, zejména po přechodu na systém s třemi obránci. Phil Foden se ukázal jako klíčový hráč v ofenzivní části hry. Jordan Pickford je neochvějnou jistotou mezi tyčemi, zatímco Walker, Stones a Guéhi tvoří pevnou defenzivní linii. Bukayo Saka a Luke Shaw na křídlech přinášejí rychlost a šířku, zatímco Mainoo a Rice kontrolují střed pole. Jude Bellingham a Foden jsou kreativními silami, které podporují Harryho Kanea v útoku.

Španělsko

Španělsko má jasnou strategii a pevně stanovenou základní sestavu. Unai Simón je spolehlivým brankářem, Carvajal a Cucurella poskytují šířku v obraně, zatímco Le Normand a Laporte zajišťují pevnou defenzivu. Rodri a Ruiz ovládají střed pole, zatímco Lamine Yamal, Dani Olmo a Williams podporují Moratu v útoku. Španělská taktika se zaměřuje na rychlé a vertikální přechody, intenzivní press a využívání křídel.

Očekávaný průběh finále

Finále mezi Španělskem a Anglií slibuje být napínavým soubojem dvou týmů s odlišnými herními styly. Anglie se bude spoléhat na svou rychlost a kreativitu, zatímco Španělsko bude tlačit na intenzivní press a vertikální přechody. Klíčovými hráči mohou být Phil Foden a Lamine

Yamal, kteří mají schopnost rozhodnout zápas.

Rozšířená analýza sestav a taktiky

Anglie

Anglie se v průběhu turnaje stala jedním z nejzajímavějších týmů, zejména díky jejich flexibilitě a schopnosti přizpůsobit se různým situacím na hřišti. Gareth Southgate ukázal své taktické schopnosti, když přešel na formaci se třemi obránci, což výrazně zlepšilo dynamiku týmu.

Brankář a obrana: Jordan Pickford byl stabilním prvkem na pozici brankáře po celý turnaj. Obranná trojice Kyle Walker, John Stones a Marc Guéhi poskytuje kombinaci zkušeností, rychlosti a fyzické síly. Walkerova rychlost a schopnost pokrýt velkou část hřiště je klíčová, zatímco Stones a Guéhi excelují ve vzdušných soubojích a poziční hře.

Záloha a křídla: Bukayo Saka a Luke Shaw (resp. Kieran Trippier) hrají klíčovou roli na křídlech, poskytují šířku a podporují útok. V záloze je James Mainoo spolu s Declanem Ricem, kteří zajišťují kontrolu nad středem hřiště. Mainoo, mladý talent, se ukázal být výborným defenzivním záložníkem, zatímco Rice je známý svou schopností rozbíjet soupeřovy útoky a začínat rychlé přechody.

Útok: Jude Bellingham a Phil Foden jsou kreativními silami, které podporují Harryho Kanea. Bellinghamova schopnost prolínat se do útočné fáze a Fodenova kreativita a technické dovednosti jsou zásadní pro vytváření šancí. Kane je spolehlivým zakončovatelem a zároveň dokáže skvěle spolupracovat s ostatními útočníky.

Španělsko

Španělsko pod vedením trenéra se zaměřilo na rychlou a efektivní hru, která je založena na vysokém presu a využívání šířky hřiště. Jejich taktika se osvědčila a tým se ukázal být velmi efektivním v průběhu turnaje.

Brankář a obrana: Unai Simón je jistotou v bráně, s jeho schopností číst hru a rychlými reakcemi. Dani Carvajal a Marc Cucurella na křídlech poskytují šířku a podporu útoku, zatímco Le Normand a Aymeric Laporte tvoří pevnou středovou obrannou dvojici. Obranná čtveřice je dobře sehraná a schopná rychlých přechodů do útoku.

Záloha: V záloze hrají klíčovou roli Rodri a Fabián Ruiz. Rodri je známý svou schopností ovládat tempo hry a svou defenzivní jistotou, zatímco Ruiz přidává kreativitu a schopnost vytvářet šance. Spolu s nimi v záloze operuje Pedri, který je klíčovým hráčem při přechodu mezi obranou a útokem.

Útok: V útočné fázi hrají důležitou roli Lamine Yamal, Dani Olmo a Nico Williams, kteří podporují Álvara Moratu. Yamal a Olmo jsou schopni vytvářet šance a svou rychlostí a technikou ohrožovat soupeřovu obranu. Morata je zkušený útočník, který je neustálou hrozbou pro obranu soupeře.

Klíčové momenty a hráči finále

Anglie

Phil Foden a Jude Bellingham jsou klíčovými hráči v ofenzivní fázi Anglie. Fodenova schopnost tvořit hru a Bellinghamova průbojnost budou klíčové. V obraně bude důležitý výkon Walkera a Stonesa, kteří budou muset čelit španělským rychlým přechodům.

Španělsko

Lamine Yamal a Dani Olmo budou klíčovými hráči, kteří mohou rozhodnout zápas svou kreativitou a rychlostí. V záloze bude důležité, jak si povedou Rodri a Ruiz, kteří budou muset čelit tlaku anglické zálohy. Defenziva v čele s Laportem bude mít za úkol zastavit Kanea a spol.

Očekávaný průběh finále

Finále mezi Španělskem a Anglií bude střetem dvou odlišných herních stylů. Anglie se bude spoléhat na rychlé přechody a kreativitu Fodena a Bellinghama, zatímco Španělsko bude tlačit na intenzivní pres a rychlé vertikální přechody. Zápas slibuje být napínavým a vyrovnaným soubojem, kde rozhodnou detaily a individuální výkony klíčových hráčů.

Klíčové momenty:

  1. Taktické změny: Oba trenéři mohou během zápasu udělat klíčové taktické změny, které mohou rozhodnout o výsledku.
  2. Individuální výkony: Výkony hráčů jako Foden, Bellingham, Yamal a Olmo budou klíčové.
  3. Defenzivní stabilita: Který tým dokáže lépe zvládnout defenzivní úkoly, bude mít velkou šanci na vítězství.

Klíčová slova:

  1. Taktika
  2. Kreativita
  3. Intenzivní pres

Finále EURO 2024 mezi Španělskem a Anglií slibuje být jedním z vrcholů turnaje, kde oba týmy předvedou své nejlepší schopnosti v boji o titul.

Verwante Tags

Kane Bellingham Williams Jr. Lamine Yamal EURO 2024

Nieuws gerelateerde Producten