0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Přehled zápasu osmifinále EURO 2024: Rumunsko vs. Nizozemsko

Kdy a kde sledovat?

Zápas osmifinále mezi Rumunskem a Nizozemskem na UEFA EURO 2024 se uskuteční v úterý 2. července. Fanoušci mohou nalézt své místní vysílací partnery UEFA EURO 2024 zde.

Co potřebujete vědět?

Po dramatickém obratu a vítězství nad Polskem v prvním zápase remizovali Nizozemci 0:0 s Francií a následně prohráli 3:2 s Rakouskem, což znamenalo, že se kvalifikovali jako jeden ze čtyř nejlepších třetích týmů. "Musíme jako tým reagovat na příští zápas," varoval trenér Ronald Koeman po porážce s Rakouskem. "To je to, co je v sázce: mohlo by to být naše poslední utkání v turnaji."

Nizozemci vyhráli deset ze svých čtrnácti střetnutí s Rumunskem, prohráli pouze jednou, ale Edward Iordănescuův tým, vítěz skupiny E, má vysoké sebevědomí – a postoupili do svého prvního osmifinále na EURO od roku 2000. "Je to pro nás historický okamžik," řekl trenér Rumunska, jehož tým po úvodním vítězství 3:0 nad Ukrajinou září. "Tato nová generace píše svůj vlastní příběh," dodal brankář Florin Niță, když Tricolorii usilují o postup do čtvrtfinále na velkém turnaji teprve potřetí.

Možné sestavy

Rumunsko: Niță; Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu; M. Marin, R. Marin, Stanciu; Man, Mihăilă, Drăguș
Suspendován: Bancu
Následující zápas vynechají, pokud obdrží žlutou kartu: Burcă, M. Marin, R. Marin, Puşcaş

Nizozemsko: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Frimpong, Depay, Gakpo
Suspendován: nikdo
Následující zápas vynechají, pokud obdrží žlutou kartu: Schouten, Veerman

Forma týmů

Rumunsko:
Form (všechny soutěže, nejnovější nahoře): DLWDDL

Nizozemsko:
Form (všechny soutěže, nejnovější nahoře): LDWWWL

Expert predictions

Cristina Tache, reportérka pro Rumunsko

Tento rumunský tým má v očích ocelový pohled. V Mnichově dojde ke změnám: Deian Sorescu pravděpodobně nahradí suspendovaného Nicuşora Bancua, zatímco Dennis Man a Valentin Mihăilă jsou také možnými startéry. Iordănescu provedl svým hráčům několik obzvlášť intenzivních tréninků, aby inspiroval druhé vítězství Tricolorii proti Nizozemsku v patnácti pokusech (L10 D3). Hráči zvyšují úsilí, jejich duch je vysoký; jsou připraveni na největší noc své kariéry.

Derek Brookman, reportér pro Nizozemsko

Porážka 3:2 s Rakouskem v Berlíně v zápase 3. kola byla pro Nizozemce tvrdým probuzením. Zejména v první polovině byli pasivní, nepřesní v držení míče, váhaví a plýtvali málo šancemi, které si vytvořili. Můžete si být jisti, že Koeman a jeho tým dělali vše, co bylo v jejich silách, aby to napravili. Nizozemci jednoznačně mají talent na to, aby v tomto turnaji dosáhli daleko – nyní uvidíme, zda mohou proti Rumunsku předvést vylepšený výkon.

Pohledy z táborů

Edward Iordănescu, trenér Rumunska:
"Když hrajete s historií před vámi, jste připraveni dát všechno. Žádný zápas není snadný, zvláště ne ten, který vás může dostat do čtvrtfinále. Nizozemsko je zítřejším favoritem. Mají neuvěřitelné hráče, ale my máme také své síly. Máme šanci zapsat se do historie a vyrovnat náš nejlepší výkon na mistrovství Evropy. To je naše motivace a to je okamžik, na který jsme tak dlouho čekali a o kterém jsme snili."

Ronald Koeman, trenér Nizozemska:
"Jsme hrdý národ. Rádi vyhráváme a hrajeme dobrý fotbal. Víme, že to ne vždy funguje, ale Rumunsko bereme velmi vážně. Očekávám, že [Rumunsko] bude velmi agresivní. Jsou fyzicky silní v obraně a nebezpeční z rohů a volných kopů. Vím, že naši fanoušci byli zklamáni [po zápase s Rakouskem], stejně jako my. Ale [pro osmifinále] jdeme znovu a potřebujeme plnou podporu. Dáme do toho všechno a doufáme, že fanoušky potěšíme vítězstvím."


Klíčová slova:

  1. Rumunsko vs. Nizozemsko
  2. EURO 2024
  3. Osmifinále
  4. Fotbalová strategie
  5. Turnajové zápasy

Verwante Tags

Rumunsko Fotbalové Dresy Holandsko Mistrovství Evropy 2024

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Holandsko Mistrovství Evropy 2024 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Holandsko Mistrovství Evropy 2024 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Rumunsko Mistrovství Evropy 2024 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Rumunsko Mistrovství Evropy 2024 Venkovní Dres Mužské
x